Online Shop geschlossen. Online store closed. Wir arbeiten an der neuen Kollektion. Ab August können Sie wieder bestellen.

Bedenktijd & Retourzending

Wilt u een bestelling retour wilt sturen omdat het product niet bevalt of vanwege een andere reden? U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en te retourneren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekeningRaadpleeg voor deze kosten bij de pakketbezorger zoals PostNL.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, droog en in een goede verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via info@greenart-production.com. Stuur ook uw ordernummer en adres mee. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd, nat of door slechte verpakking niet in goede staat ontvangen worden, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product met zorgen verpak het product voldoende. We adviseren altijd wat foto's te maken en te bewaren, dit is puur voor uw eigen bescherming.

ZURÜCK NACH OBEN
German
German